Kako se prijaviti

Kada se održavaju prijave?

Prijave za program Škole dokumentarnog filma otvorene su obično od srpnja do rujna. Informacije o početku prijava objavljujemo na mrežnim i društvenim stranicama programa.

Kako se mogu prijaviti?

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem online obrasca na stranicama Škole dokumentarnog filma.

Kako izgleda postupak odabira polaznika i polaznica programa?

Po završetku prijava provodi se selekcijski process u trajanju od tjedan dana.

Kada se održava program Škole dokumentarnog filma?

Predavanja i vježbe održavaju se tri put tjedno od rujna do veljače, a rad na završnim vježbama do kraja ožujka. Termini održavanja predavanja su utorkom od 16 do 20 sati, petkom od 20 do 22 sata i subotom od 11 do 16 sati.

Što je potrebno za pohađanje Škole?

Za pohađanje Škole nije potrebno nikakvo prijašnje filmsko iskustvo, kao ni poznavanje tehnike proizvodnje filma. Za prijavu je potrebna jaka motivacija i želja da se po završetku škole nastave baviti filmom. Svi zainteresirani moraju imati osnovno poznavanje rada na računalu na koji se može instalirati program za montažu te po mogućnosti kameru s kojom se može snimati (DSLR kamera, video kamera, mobitel….).

Postoje li dobna ograničenja za polaznike i polaznice?

Na program se mogu prijaviti svi od 18 godina nadalje.

Kolika je cijena pohađanja programa?

Cijena Škole dokumentarnog filma iznosi 2.000,00 kuna, plativo u tri rate. Određeni dio polaznika moći će odvolontirati jedan dio iznosa u Restartu, ukoliko zadovolje sve preduvjete. Zbog višemjesečnog trajanja i velikog opsega programa školarine nam omogućuju da pokrijemo sve troškove programa.

Što ako imam još pitanja?

Sva dodatna pitanja o prijava ili programu uputite na skola@restarted.hr.